perjantai 18. tammikuuta 2013

The new beginning

Hellou kaikki ihanaiset!

Mä heittäydyin nyt ihan hulluksi, villiksi ja mahdottomaksi ja päätin tyhjentää koko blogini. Jotenkin tuli pakottava tarve päästä kaikesta vanhasta eroon ja aloittaa kaikki "puhtaalta pöydältä". On jännää miten vuoden vaihtuminen vaikutttaa pieniin ihmismieliimme. Elämämme muuttuu kertaheitolla aivan uusiin sfääreihin :D Kuten varmasti monet muutkin, myös minä olen päättänyt, että epäonnen numerosta huolimatta vuosi 2013 tulee olemaan paras vuoteni ikinä (the best year EVER!!!) ja aion tehdä siitä juuri omannäköiseni.

Olen muuttanut elämänfilosofiaani ja yritän tehdä sekä omasta, että läheisieni elämästä mahdollisimman onnellisen, positiivisen ja mahtavan matkan, sekä kokemuksen. Meille on annettu yksi elämä elettäväksi, käyttäkäämme se siis sillä tavalla, joka itselle tuntuu parhaalta. Jos mielit matkustaa, matkusta. Jos mielit parempia ihmissuhteita, tavoittele niitä. Jos mielit terveellisempää elämää, aloita se heti tänään. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus. Toteuta haaveesi, äläkä vain tyydy unelmointiin. Meillä kaikilla on mahdollisuus mihin ikinä tahdomme, kunhan vain uskomme siihen horjumatta.


Olen täysin hurahtanut terveellisiin elämäntapoihin. Voin ja nukun paremmin, minulla on enemmän energiaa ja huomaan kropassani pieniä muutoksia parempaan. Hitaasti, mutta varmasti. Kaikki ei tapahdu kertaheitolla, eikä sen kuuluisikaan. Hiljaa hyvä tulee, eikö niin sanota? :) Blogissa tulen jatkossakin käsittelemään elämääni ihan kokonaisvaltaisesti, niinkuin aina ennenkin. Voi toki olla, että terveyshömpötyksiä tulee olemaan paljon enemmän kun sitä muuta höpinää. Olen huomannut liikunta/ terveysblogien lisääntyneen hurjasti, mikä on mielestäni mahtavaa, sillä se kertoo siitä, että me jaksamme yhä enemmän pitää huolta itsestämme. Jos et huolehdi ja rakasta ensin itseäsi, et pysty huolehtimaan ja rakastamaan muitakaan. Älä siis laiminlyö ja unohda itseäsi :)

Ihanaa vuoden alkua kaikille!♥

P.s Minua voit seurata instagramissa nimellä: tiiasu

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti