keskiviikko 7. elokuuta 2013

Live a little!

Nyt se alkoi, loma nimittäin! Huomenna määränpäänä Helsinki ja perjantaina Italia, jippii!!
Palataan vielä hetkeksi viime ja tämän viikon tapahtumiin :)


New obsession: lippikset. Hamstraaja löysi taas uuden valioyksilön ja vielä alehyllystä. Aiai, kyllä on tämä tyttö iloinen.


Olin viikonloppuna ystäväni luona Teuvalla ja löysimme alkosta luomuviinin, joka kantoi nimeä Live a Little! Nimi oli niin meille osuva, että pakkohan se oli ottaa testiin, olemme nimittäin ystävämme kanssa vähän mummoutuneita. Aina naureskellaan että istutaan mielummin kotona villasukat jalassa, kun oltaisiin ulkona bilettämässä. Vaikka viini oli hyvää vaihtelua ja kyllä hyvinkin juomakelpoista, ei se päässyt omaan top kolmoseen. 


 Ihanaa oli myös istua viikonloppuna valmiiseen aamupalapöytään, aloittaa päivänsä terveellisillä herkuilla ja höpötellä pitkään.


Tämän paikan nimesin keitaaksi! Kuinka mahtavaa oli viettää kesäpäivää altaalla nautiskellen. I loved it!


Tällä viikolla tuli testattua muffinsseja ilman vehnäjauhoja, näissä yksilöissä on käytetty kookos- ja mantelijauhoja. Ulkonäkö ei ole silmiä hivelevä, mutta maku sitäkin parempi. Aion jakaa reseptin reissun jälkeen bloginkin puolella.


En voi uskoa, että mulla oli tänään viimeinen kesätyöpäivä! Niin nopeasti on aika mennyt ja viihdyin työssäni paremmin kuin hyvin. Sain kiitokseksi ihanan Pentikin kynttilälyhdyn ja super hyvän mielen. 

Tosiasioiden mieleenpalauttamista. Elämä on täällä meitä varten! Eletään, nauretaan, rakastetaan, pidetään läheisistä huolta ja tehdään asioita, joista oikeesti nautitaan.Ja mikä tärkeintä, ei saa verrata itseään muihin tai piitata muiden arvosteluista ja mielipiteistä.


Puhuinko aikaisemmin jostain pakkomielteestä? Olen oikeasti ostanut kesän aikana ainakin 5 lippistä, heh. Tämä yksilö on treenejä varten. Mutta pakkohan se oli, se maksoi vaan 5€ aleista.. siis ihan pakko!


Ja vielä reissua varten uudet popot. Pitäähän mulla nyt ehdottomasti olla hyvät kengät, jotta jaksan talsia pitkin Rooman katuja, eikö? ;) Aika paljon on tullut hankittua tavaraa vaan koska "reissussa tarviin välttämätä tätä ja tätä". HUPS!:D

Nyt lähden lenkille ja pakkaamaan matkalaukkua, koska kaikki pitää tunnetusti jättää viimeiseen iltaan.
Seuraavaksi kirjoittelen teille, kun tulen takaisin Suomeen. Pitäkäähän oikein mukavat puolitoista viikkoa, muistakaa vähän treenailla ja nauttia elämän kaikista ihanista pienistä hetkistä.

Ciao!
♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti