maanantai 12. toukokuuta 2014

Testitulokset

Apua! Olen ollut poissa omalta koneelta ihan liian kauan. Muutin pois omasta kämpästä huhtikuun lopulla, jonka jälkeen majailin kymmenen päivää ihanan ystäväni luona. Kone pysyi autossa ne päivät ja sen sijaan painoin kymmenen tuntisia koulupäiviä koulun koneella. Ei paljon huvittanut avata omaa enää niiden hetkien jälkeen.

Sain tänään palautettua viimeisen koulutehtävän. En voi ymmärtää, että nyt pitäisi vaan odotella muutamien arvosanojen tuloa ja ensi kuussa pitäisi saada humanististen tieteiden kandin paperit. Aika hurjaa! Tällä hetkellä asustelen kotikaupungissani Porissa, kunnes vihdoin pääsen reissuun 5.6 :)

Tiedän että monia kiinnostaa millaisia tuloksia sain aikaan kolmen kuukauden treenien aikana. Tässäpä siis hieman infoa. Paino oli laskenut ensimmäisistä mittauksista 400 g. Painon laskeminen ei ollut tässä projektissa mikään tarkoitus, vain päinvastoin saada hieman lisää massaa. Jos kuitenkin mietitään kokonaistuloksia niin, rasvaprosentti oli laskenut 3 %, joka on siis 1 % per kuukausi. Lähteneen rasvan tilalle olin saanut lihasta ja näin ollen homma meni juuri niin kuin piti.


ennen vs jälkeen

Mietin hetken laitanko tänne mitään kuvia muutoksesta. Päätin laittaa yhden, tosin tästä ei ehkä näe kaikkea muutosta, jota on tapahtunut. Mutta paras muutos kyllä, nimittäin meikäläisen ryhti. Minulla on aina ollut vähän notkoselkä ja  olen muutenkin istunut aina ihan lysyssä. Olen niin iloinen, että kolmen kuukauden aikana saatiin merkittäviä tuloksia aikaan ja aion ehdottomasti jatkaa ryhdin parastamista jatkossakin. Toinen muutos, jonka tästäkin kuvasta voi huomata on meikäläisen takapuoli. Muotoa on tullut kiitettävästi lisää. Lopputesteissä kyykkäilin 75 kilolla, johon olin kyllä tyytyväinen. Mahtavinta oli se, että sain vihdoin vedettyä itse leuan. Tätä haluan myös kehittää entisestää, seuraava tavoitteena 3, sitten 5 ja sitten 10. 

Parasta näiden kolmen kuukauden aikana oli se, että sain ihan uudenlaista varmuutta treenaamiseen. Liikkeet menevät tuhat kertaa paremmalla tekniikalla ja uskallan tehdä niitä kunnon painoilla. Minulla oli melko hullu kevät ja treenaaminen tasapainotti sitä mukavasti, sai ajatukset hetkeksi pois kaikesta muusta. Tästä on hyvä jatkaa itsenäisesti eteenpäin, vaikka valmentajan kanssa oli ihan mielettömän hauska ja tehokas treenata. Jos siellä ruudun toisella puolella mietit valmentajan palkkaamista, suosittelen kyllä lämpimästi. Paras päätökseni pitkään aikaan! 

♥ Tiia

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa!!! Hyvältä näytät jo ensimmäisessä kuvassa mutta hienot tulokset oot saanut aikaan! <3
    -E

    VastaaPoista
  2. Lähetin sulle haasteen. Ei ole pakko ottaa sitä vastaan jos ei tunnu siltä:)
    http://diylifeeverything.blogspot.fi/2014/05/32-ykkosta-tyohuoneessa.html

    VastaaPoista