torstai 10. lokakuuta 2013

Last weeks

Vaikka viime viikot olivat todella ihania, on toisaalta kiva myös palata takaisin arkeen. Etenkin ruokavalion suhteen. Viimeisen kahden viikon aikana olen herkutellut niin paljon, että olo alkoi olla jo aika tukala. Mahakivut olivat melkein jokapäiväinen riesa ja se onkin pääsyy miksi yleensä noudatan tiukkaa ruokavaliotani. 

Myös liikkuminen jäi todella minimiin ja eilen olikin ihanaa aloittaa aamu juoksulenkillä sateessa. Lenkille aion lähteä myös tuota pikaa, sillä olen istunut koko päivän sisällä opiskelemassa ja esseetä tehden, aivot kaipaavat pikaisesti happihyppelyä. Jos käytte Rossossa, en voi kuin suositella ylläolevaa jäätelöannosta. Syötävää riittää useammalle kuin yhdelle, joten voi vaikka jakaa yhden tai kahden kaverin kanssa :)


Rakastan syksyä! Vaahterat ja koivut ovat mielettömän kauniita ja aamut ja illat ihanan pimeitä.


Pääruokapuolella olen pysynyt vielä terveellisillä linjoilla (luojan kiitos). Lohta ja salaattia.


 Eilinen kahvitteluhetki ystävien kanssa Sweet Vaasassa. Maistoin ensimmäitä kertaa heidän suklaakakkuaan, joka on gluteenitonta. Mielettömän makeaa ja hyvää, mutta ei sopinut tälle allergiselle.


Sweet Vaasan paras salaatti: kana, kananmuna, pekoni.. ja parasta gluteenitonta leipää, jota olen ikinä maistanut


Oma sänky on paras paikka. Rakastan noita marimekon lumimarja lakanoita yli kaiken!


Amarillon lohiannos yllätti, ihan mielettömän hyvää!


Porissa Cafe Elban Italialaisia jäätelöitä ja vihreääteetä, namnam!


Keski-Porin kirkko on mielestäni yksi Suomen kauneimmista kirkoista. Jos vierailette joskus Porissa, suosittelen käymään.


Kenkälaatikoiden järjestelyä. Kesäkengät säilöön ja syys-ja talvikengät tilalle!


Eilisen päivän asustusta. Sormus on isoäitini vanha kihlasormus vuodelta -58. Kengät ja laukun tilasin pari viikkoa sitten H&M:ltä.

Nyt vaatteiden vaihtoon ja lenkille mars!

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti