sunnuntai 17. marraskuuta 2013

What a crazy week


Heippa ystäväni!

En rehellisesti sanonottuna muista, koska mulla olisi viimeksi ollut näin kiireinen viikko. Näin paljon koulua, töitä, tenttejä ja deadlineja samalla viikolla. Mutta nyt on sunnuntai ja vaikka mulla onkin tänään vielä töitä ja ulkona riehuu myrskytuuli, niin siitä huolimatta paistaa myös aurinko ja mulla on hyvä fiilis. Vähän väsynyt, mutta hyvä. 


Tämän näköinen meininki oli perjantaina 10 tunnin koulupäivän jälkeen
Hymy irtosi kun sai vihdoin avattua hiukset kireältä nutturalta

Eilen koulupäivän jälkeen (kyllä käyn välillä lauantaisinkin koulua) mentiin tyttöjen kanssa syömään ravintolaan. Vihdoinkin sai heittää ajatukset ihan muihin juttuihin.. nimittäin tyttöjenjuttuihin, ihan parasta!Söin pääruoaksi possu-/härkävartaan kasviksilla. Oli ihan mielettömän hyvää. Jälkiruoaksi mitäs muutakaan kun ikilemppari jätski ja tietty kinuskikastikkeen kera;)

Eilen oli harvinaisen lämmin päivä, joten päätin heittää vielä viimeisiä kertoja tänä vuonna tuon ihanan sinisen villakangastakin päälleni. En tiedä mahtuuko se minulle edes enää keväällä, koska takki skrinnaa vähän selän puolelta.. ilmeisesti salitreenillä on jotain vaikutusta kyseiseen asiaan ;)
Eilen mentiin myös pitkästä aikaa keskijakauksella. Kukkapaita oli päällä pimeää syysiltaa piristämässä.

En voi uskoa, että koulua on enää kuukausi ja sitten alkaa loma. Mun joululoma ei olekaan tänä vuonna mikään ihan perinteinen, aion nimittäin lähteä vähän pidemmälle reissulle. Kenties kerron siitä teille ensi viikolla lisää ;) Joka tapauksessa 25 päivää ja tämä tyttö istuu lentokoneessa kohti paikkaa X. Can't wait!

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti