tiistai 12. helmikuuta 2013

Keep calm and stretch

Viime viikolla oli kevään viimeiset iltaluennot ja tänään päätettiinkin käyttää vapaa-ilta hyvin hyödyksi. Mulla on jo pitkään ollut mielessä, että pitäis salitreenien ja aeroobisen lisäksi ottaa viikkoon mukaan myös yksi kehonhuoltotunti ja tänään mentiinkin porukalla venyttelytunnille. Ja ah, kuinka ihanaa se oli! Rauhallista musiikkia, himmennetty valaistus, villasukat ja iiiiihanan pitkät venytykset. Kyllä kroppa ja mieli kiittää! :)


Viime viikosta lisää vielä kuvien kera..
Viikkoon kuului viinihetki ystäväien kanssa, vaatekaappien järjestelmällinen siivous, perus pelleilyä italian luennon tauolla (minäkö muka yliopistossa?:D), terveellisiä herkkuja, rentoa kotioleilua, "ahkeraa" opiskelua ja aamun teehetki koulun kahviossa. Eli aika perusmeininkiä :)


Seuraavat päivät mun pitäisi leikkiä oikeasti ahkeraa opiskelijaa, kun on lauantaina tentti ja maanantaina peräti kaksi tenttiä! No, sitten otetaankin rennosti, koska loppuviikko on kokonaan vapaata:) Vielä on pohdinnassa menisikö ensi viikolla Poriin, Helsinkiin, vai jäiskö vaan tänne Vaasaan.

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti