sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Be in love with your life. Every minute of it.

Menipäs viikko nopeasti! Töissä on kivaa ja suhteellisen rentoa, riittää aikaa käydä salilla ja nähdä ystäviäkin. Tiistaina saan vieraan Seattlesta, vähän alkaa jo jännittää, en voi uskoa että nähdään taas. Tiedän, että höpöttelin asiasta jo viime postauksessa, mutta on se vaan niin upeaa, että joku viitsii lähteä Suomeen asti moikkaamaan ihan vain minua :)


Hehee, hitaasti mutta varmasti se sieltä kasvaa. Aikaisin aamulla on ihanaa käydä salilla, saa olla melkein tyhjällä salilla ja tehdä rauhassa omia juttuja.


Salaattiin en vaan koskaan kyllästy, enkä avokaadoon. Mun elämän rakkauksia ;)


Löysin aleista kivat treenishortsit. Ihan mielettömän hyvät päällä ja hintaa vain 27 € (Intersport).


Hellou! Tälle viikolle on osunut useita shortsi kelejä, ihanaa!


Uusia leipomis testailuja. Löysin reseptin Virpin Kiitos hyvää- blogista. Blogista löytyy myös monia muita ihania reseptejä, kannattaa käydä kurkkaamassa täältä. Kyseessä siis banaani-kaura pallerot. Oli niin hyviä, että söin kaikki yhden päivän aikana ;)


Täällä on ollut tällä viikolla iso futisturnaus ja olenpa eksynyt katsomaan muutaman pelinkin. Pikkuiset on niin ihania ja tulee ihan omat junnuvuodet mieleen.


Vaasassa on ehkä Suomen kauneimmat lenkkimaisemat, harvalla on mahdollisuus juosta ihan meren äärellä, I love it!

 Osa joka-aamuista aamupalaa. Kaurapuuro on ihan huikeen hyvää. Kanelin ja mustikoiden kera tietty.

 Kesä-Tiia lähdössä puistoon lukemaan. Tällä viikolla on nautittu kauniista päivistä puistoissa, rannalla ja laitureilla. Kesä!♥

 Vihdoin sen tein, nimittäin pesin ikkunat. Kylläkin vain olohuoneesta, eli makkarin ikkunat on vielä kaameessa kunnossa. Aika hommaa toi ikkunoiden peseminen, sanonpahan vaan. Näitä ikkunoita ei oltu pesty varmaan ainakaan viiteen vuoteen ja sen olivat näköisetkin. Olin ihan fiiliksissä, kun näin lopputuloksen ja kas kun luontokin näytti paljon kirkkaammalta kuin ennen :D Operaation jälkeen palkitsin itseni vihreällä teellä ja kismet-jätskillä. Tuo kyseinen jätski on ollut to taste- listallani siitä lähtien kun kuulin sen tulosta. Olihan se ihan hyvää, mutta oli se silti ehkä pienoinen pettymys.. ei se kyllä kismetiltä maistunut :DKirjan lukua ja mini-piknik laiturilla.

Kaiken kaikkiaan ihana viikko takana päin. Viikonloppu tosin vähän harmittaa, kun en lähtenytkään serkkuni valmistujaisiin ja loppujen lopuksi Vaasassa oli tosi tylsää, kun kaikki kaverit olivat ties missä. No nyt on ainakin kerätty energiaa ensi viikkoa varten.

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti