keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Life is good!

Ihana arki! 

Kolme päivää kevyttä liikuntaa ja puhdasta ruokavaliota takana ja olo on kuin uudestaansyntyneellä. Vasen ranteeni on ollut melkein kaksi viikkoa kipeä, (ihana jännetupentulehdus) joten käsitreenit on saanut unohtaa hetkeksi, mutta ei se mitään. Tekee ehkä ihan hyvää poiketa normi rutiineista ja muuttaa omia tottumuksia pariksi viikoksi. 



Järjestelmäkamerani päätti hajota viime viikolla ja olin siitä tosi surullinen, koska A) se on melko uusi ja B) haluan ehdottomasti ottaa sen mukaan viikonloppuna Poriin. Kiersin Vaasan "monet" valokuvausliikkeet ja sain vastauksiksi "sori, ei voida auttaa" tai "voit koittaa tällästä akkua, se maksaa 80€, mutta ei se silti välttämättä toimi". Tiesin melko varmasti, että vika on joko akussa, laturissa tai pahimmassa tapauksessa molemmissa. Tänään sain selville, että akku oli syypää ja löysin uuden akun hintaan 11,90 €. Saannen siis sanoa, että tänään ollaan oltu melko hyvällä tuulella ja kamera toimii taas entiseen tapaan, JEEE! :)

Enää kaksi yötä ja matka kohti kotia voi alkaa.. Jazz-konsertti ystävien kanssa on yksi vuoden parhaimmista tapahtumista!♥ Toivottavasti ei sataisi vettä!

Nyt iltapalalle syömään kasa banaanilettuja ja nukkumaan, että päästään aamulla taas reippaasti lenkille. Hyvää yötä!:)

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti