sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Sunnuntai kuulumisia

 Ihanaa sunnuntaita!

 Oon koko tämän viikon kärsinyt kurkkukivusta ja viime yönä päätin sitten saada pienen kuumeen, ja sen mukana ihanan päänsäryn. Eipä silti auttanut muu kun kerätä kirjapino laukkuun ja lähteä yliopistolle työstämään kandia. Tulin hetki sitten kotiin lepäilemään ja yritän jatkaa työstämistä vielä myöhemmin kotoa käsin. Alle kaksi viikkoa palautuspäivään, enää ei voi löysäillä. 


Nämä kuvat on otettu pari viikkoa sitten. Voin kertoa, että tällä hetkellä en näytä ihan yhtä freesiltä ja päällä on jotain muuta kuin tiukat farkut. 


Tulevaisuuden suunnitelmiin tuli taas pieniä muutoksia. Tällä hetkellä näyttää siltä, että vietän kesän Seattlessa ja tulen sitten takaisin Vaasaan jatkamaan maisterintutkintoa ainakin joksikin aikaa. Mulla on kova into saada koko tutkinto suoritettua ja Jenkkien viisumisäännöt eivät anna oleskeluun tällä hetkellä enempää aikaa kuin kolme kuukautta, niinpä tutkinnon jatkaminen ja  loppuun suorittaminen kuulostaa entistä paremmalta vaihtoehdolta.


Vaikka kaukosuhteessa eläminen ei ole kummankaan mielestä mikään kiva juttu, on tärkeää että molemmat saa toteuttaa omia unelmiaan. Kummallakin on omat jutut tällä hetkellä vähän kesken ja ollaan sitä mieltä, että ei tehdä asioita, joita myöhemmin kaduttaisiin. Nyt odotan kumminkin innolla sitä, että saadaan viettää ja asua koko kesä yhdessä.

Onko ruudun takana muita kaukosuhteissa eläjiä? Miten olette ratkaisseet välimatkoihin liittyviä ongelmia? :)

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti