maanantai 7. huhtikuuta 2014

Treeniviikko 9

Viime viikon treenit sujuivat pienestä flunssasta huolimatta hyvin, kunnes sitten lauantai-iltana sain sen ihanan kuumeen. Jouduin ensimmäistä kertaa perumaan tämän viikon pt treenit, harmittaa niin vietävästi, mutta nyt ei auta muuta kun levätä :)

Tässä kumminkin viime viikon treenit: 

Maanantai: Fitness Pilates 45 min
Tiistai: sali: selkä/rinta
Keskiviikko: Body Balance 60 min
Torstai: sali: jalt
Perjantai: Body Balance 60 min
Lauantai: sali: kädet
Sunnutai: lepoNiin kuin näkee viime viikolla panostin paljon kehonhuoltoon. Tuntien lisäksi venyttelin myös kotona. Voin kertoa, että huomasin oikeasti eron itsessäni sekä henkisesti että fyysisesti. Kroppa ei ole enää niin jumissa ja kireässä kunnossa kuin aikaisemmin. Lisäksi tuntien aikana pääsin eroon kaikista stressaavista ajatuksista ja sain rauhoitettua mielen kunnolla. Olen sellainen yliajattelija ja välillä on vaikeaa jättää ajatukset taka-alalle ja keskittyä vaan olemiseen. Suosittelen siis kehonhuoltotunteja kaikille saman ongelman omaaville. 

♥ Tiia 

2 kommenttia:

 1. Kyllä se on vaan niin, että täytyy välillä antaa kropan levätä. Lepopäivät salista ovat oivia venyttelyyn ja uuden tiedon etsintään! xx

  http://www.hillamaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin olen samaa mieltä! Kävin kurkkaamassa sun blogia, vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja ihan mielettömän ihania kuvia! :)

   Poista