perjantai 17. toukokuuta 2013

Fit is not a destination. It is the way of life.

Heippa ihanaiset!

Taas on viikko vierähtänyt kovaa vauhtia ja ollaankin jo viikonlopussa. Täällä Vaasassa oli tänään ihan mahtavan upea päivä ja pääsinpä ensimmäistä kertaa rannalle ottamaan aurinkoakin. Suojakerrointa tosin löytyi 30, eli maltilla aloitetaan. Nuorempana on tullut tehtyä tyhmiä juttuja ja tullut käytettyä liian pieniä kertoimia, jonka seurauksena iho on joskus palanut melko pahastikin. Muistakaahan siis käyttää tarpeeksi isoja suojakertoimia, terve iho on huomattavasti tärkeämpi asia kuin se rusketus :)


Satunnaisia asuja viime ja tältä viikolta. Pukeudun aina fiiliksen mukaan ja yleensä melko rennosti. Pahoittelen laadukkaita kännykkäkuviani.


1.Sain vihdoin ja viimein uudet silmälasini ja mä tykkään niistä ihan hirmuisesti. Vanhat olivat jo tosi kulahtaneet ja tylsät, nyt jaksaa taas lukea tentteihin.. niin vissiin :D 2. Mielestäni on todella tärkeää, että pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan ja onnestaan, sen seurauksena voi sitten pitää myös huolta lähimmäisistään♥ 3. Tänään oli todella kaunis auringonlasku ja sitä olivat monet muutkin tulleet hoviskan rantaan ihastelemaan. 4. Viralliset kesäkynnet on lakattu. Oikeasti mun on vaan pakko piilottaa toi toinen peukalovarvas, joka on puoliksi musta :D


Ennen alkuviikon lenkkiävesisateessa. Lenkin jälkeen näytin enemmän uitetulta koiralta ja vaatteet vaan tippuivat vettä. Mä oon ehkä vähän erikoinen, mutta tykkään lenkkeillä sateella, siinä on aina oma fiiliksensä ja ihanan raikas ilma.

Illalla käytiin ystävän kanssa sivistyneesti yksillä viinilasillisilla. Oli hienoa nähdä niin paljon porukkaa liikkeellä, kyllä sillä ilmalla vaan on suuri merkitys :)

Nyt nukkumaan, että jaksetaan kannustaa huomenna Suomen pojat voittoon!

♥Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti