torstai 9. toukokuuta 2013

Yesterday, all my troubles seemed so far away

Miksi mulla soi Beatles päässä? Ihan hyvä biisi sinänsä, mutta vähän melankolinen tähän tän hetken mielentilaan :D Ajattelin nyt sitten teeman mukaisesti kertoa teille mun eilisestä päivästä. Aamulla hilpaisin pitkästä aikaa aamukävelylle, kun oli niin mahtavan upea ilma. Sykkeet oli kyllä vähän liian matalalla, en ilmeisesti osaa kävellä tarpeeksi kovaa. Noo, ensi kerralla sitten vähän hölkkää mukaan. Lenkin jälkeen piti päivittää vatsakuva, jos vaikka joskus jotain muutosta sattuisi tapahtumaan. Mielestäni kropassani ei koskaan tapahdu muutoksia, ainakaan parempaan suuntaan, siksi suosittelen silloin tällöin ottamaan itsellesi kuvan, jota voi vertailla edellisiin. Niin sen eron ainakin huomaa:)


Olimme sopineet ystäväni kanssa lounastreffit kaupunkiin. Meidän piti oikeasti vain käydä salaateilla, mutta jotenkin nopea lounas vaihtuikin neljän tunnin kaupunkikiertelyyn, hups! Toinen hups eiliseltä oli se, että mulla oli hame päällä. Mä käytän oikeasti tosi harvoin hameita, mutta eilen oli jotenkin sellainen kesäinen fiilis ja teki mieli kaivaa hame kaapin pohjalta päälle. Se oli kiva!


Ah, mikä ihana kesäinen päivä olikaan. Ystäväni osti vuoden ensimmäiset pallojätskit ja minä katsoin kateellisena vierestä. Olisi niin tehnyt mieli ottaa minttujätskiä ja lakritsia ja..no kaikkia! 
Illalla mentiin vielä katsomaan irkkupubiin Suomen peli. Ei mennyt ihan putkeen se peli, mutta aina ei voi voittaa. Toivotaan, että huomenna Venäjä kaatuu. Mikäli tämän päivän Ranska peliin on katsominen, niin saattaa hyvinkin olla, että näin käy! 

Niinpä keskiviikkoni, jonka piti painottua tenttiin lukemiseen ja tehtävien tekemiseen, muuttui ihanaksi fiilistelypäiväksi ystävien kanssa, sille voisin sanoa kolmannen kerran HUPS! No, onneksi olen tänään vähän skarpannut tämän asian kanssa. 

Ja viikonloppuna pitäisi skarpata vielä himpun verran lisää.. mitää nyt neljä tenttiä tulossa ja parit esseet tekemättä.. mutta hei, ei stressiä, kyllä tämä tästä :D

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti