tiistai 21. toukokuuta 2013

Healthy and clean eating

Olen nyt syönyt melkein kaksi kuukautta todella puhdasta ruokaa. Voin sanoa jo tämän ajan jälkeen, että kroppa ja mieli kiittävät. Olen huomannut pieniä positiivisia muutoksia kropassa, mutta etenkin fiilikset ovat olleet korkeammalla kuin aikaisemmin. Ei ole enää turvonnutta, pöhöttynyttä oloa, eikä ruokamorkkiksia. Myös ihoni voi selvästi aikaisempaa paremmin, kun olen jättänyt maito- ja sokerituotteet pois.


Päivittäisistä annoksista löytyy paljon kasviksia ja proteiineja.

Kesken tenttilukemisenkin jaksaa hymyilyttää. Pihviä ja salaattia. Vakio Combo :)


Kesällä aion varmasti herkutella muutaman kerran jäätelöllä ja muilla herkuilla, mutta pääasiallisesti aion jatkaa puhtaan ruoan syömistä. Aluksi olin vähän kauhuissani miten tulen pärjäämään etenkin ilman maitotuotteita, mutta todella nopeasti sitä sopeutui uuteen ruokavalioon. Tällä hetkellä olen super addiktoitunut banaaneihin, joka on melko hauskaa, sillä se on ollut nuoruudessani juuri se hedelmä, josta en ole pitänyt. Nyt niiden käyttöä tarvii jo vähän rajoittaa :D

Summa summaa rum, suosittelen kaikille terveellisesti syömistä, sillä siitä oikeasti tulee aivan mahtava fiilis ja treenikin kulkee sata kertaa paremmin! Lisä plussana se, että kesällä on vähän kivempi kulkea bikineissä, kun kroppa kiinteytyy ja lihakset alkavat näkymään paremmin ;)

♥ Tiia
3 kommenttia:

 1. Moi Tiia!
  voisitkohan tehdä postauksen päivän ruokailusta tuolla uudella ruokavaliollasi. Kokeilin itsekkin tuota maidotonta elämää ja huomasin positiivisia vaikutuksia, mutta maitorahka/luonnonjugurtti palasi jossain vaiheessa kuvioihin ja nyt haluaisin kokeilla maidotonta elämää uudestaan ja tarvitsisin vinkkejä, että mitä syödä esim. väli- ja iltapaloiksi? Ja entä miten takaat kalsiumin saantisi? Hauskaa viikkoa ja kiitos, jos viitsit vastailla :)!
  - Kaisa

  VastaaPoista
 2. Moikka Kaisa!
  Ehdottomasti voin tehdä kyseisen postauksen, vaikkapa heti loppuviikosta. Tulen vastaamaan postauksessa kaikkiin esittämiisi kysymyksiin :)

  Terkuin Tiia

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa postausta!! ;)

  VastaaPoista