torstai 9. toukokuuta 2013

Grow the habit of positive thinking

Hei kaikki ihanaiset!

Vappuviikosta selvittiin ja selvisinpä myös rakkaan ystäväni polttariviikonlopusta. Tai eihän siinä oikeastaan mitään selvittävää ollut, koska viikonloppu oli oikein ihana, rentouttava ja onnistunut. Vietettiin aikaa isolla porukalla mökkeillen, meloen ja kyllä me kaupungissakin piipahdettiin. Ne olivat elämäni ensimmäiset polttarit ja uskon, että monet ovat vielä edessä. Tänä kesänä pääsen viettämään kahden todella rakkaan ystäväni häitä ja olen heidän puolestaan hurjan onnellinen, rakkaus on ihanin asia päällä maan♥ Ohhoh, menipäs nyt tunteelliseksi.


Kyllästyin vappuna selittelemään muille miksen juo alkoholia.. niinpä laitoin viinilasiin vettä mansikoiden kera, juoma tosin näytti joltain aivan muulta. Ovelaa, eikö? En ymmärrä miksi ihmiset näkevät niin paljon vaivaa jonkun juomattomuudesta. Luulisi, että se on muille aivan sama, jos kaikki porukasta eivät juo, mutta näin se ei tunnu kuitenkaan olevan. Minusta on ihanaa käydä ulkona ystävien kanssa myös selvinpäin, ilta on ihan yhtä hauska ja varsinkin seuraavana päivänä mieli ja kroppa kiittävät. 

            

Viime viikolla ehdin viettämään aikaa myös perheen kanssa. Isä valmisti herkullisia naudan sisäfileepihvejä ja äiti savukalasalaattia, kyllä tämän lapsen kelpaa. Yläoikeella oleva kuva on napsaistu polttareista, kun sain idean leikkiä ninjaa. Älkää kysykö miksi :D Maanantaina hymyilytti kun ajoin takaisin Vaasaan. Viikonloppu oli huippu ihana ja olen niin kiitollinen perheestäni ja ystävistäni.

Ainiin, kotiin päästyäni sain puhelun ja arvatkaa mitä? Minä sain töitä!!! Saan viettää kesän Vaasassa, omassa kodissani, juuri niin kuin toivoinkin (salaisuuden voima). Ja lisäksi minulla on kaikki viikonloput vapaat, joten halutessani voin tehdä minireissuja kotikaupunkiin tai muualle ystäviä katsomaan. I'm so happy!

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti