tiistai 28. tammikuuta 2014

I'm doing it for me

Mulla alkoi tänään ihan superkiva uusi proggis. Seuraavat kolme kuukautta tulen treenaamaan valmentajan kanssa. Viime viikolla kävin keskustelemassa omista toiveista ja tavoitteista, tänään pidettiin vähän alkutestauksia, että on johonkin mihin verrata ja perjantaina päästään itse tositoimiin. Oon niin fiiliksissä!


Olen treenaillut salilla melkoisen ahkeraan viimeiset pari vuotta. Omasta toiminnasta on kuitenkin pitkään puuttunut se tavoitteellisuus ja puhtaat suoritukset. Ajattelin, että nyt ennen kun lähden pois haluan saada tekniikat kuntoon ja tietää minkälaisiin suorituksiin oma kroppa oikeasti pystyy. Tulevassa kämpässä on oma taloyhtiön sali, joten siellä pystyn sitten omatoimisesti jatkamaan saatuja oppeja :)Miksi aloittaa proggis juuri nyt kun on muutenkin kiire?

Vastaus on, että juuri siksi! Tiedän, että usein hieman stressaantuneena liikunta saattaa jäädä taka-alalle. Siitä seuraa entistä stressantuneempi ja väsyneempi olo. Mulle on ehdottoman tärkeää, että liikun säännöllisesti ja aktiivisesti, se tekee musta oman energisen itseni. Jo parin viikon liikkumattomuus tuntuu ja alkaa masentaa. Lisäksi jokaisen päivässä on ihan varmasti yksi tunti aikaa, jonka voi käyttää treenaamiseen, no excuses! Odotan siis mielettömällä innolla tulevia treenejä!

kuvat kaivettu tiedostojen syövereistä

Huhtikuun lopulla lupaan laittaa tänne ennen ja jälkeen kuvat, sekä mainita joitain lukemia. Odotan ihan malttamattomana minkälaisia tuloksia saadaan aikaan ammattilaisen ohjeistuksella. Ja muistutukseksi vielä se, että minun tarkotuksenai ei ole pudottaa painoa. Oikeastaan päinvastoin, tarkoituksena olisi saada painoa lisää lihaksen muodossa ja rasvaprosenttia vähän alaspäin. 

Voisin tehdä kerran viikossa pienen koosteen miten homma etenee ja missä fiiliksissä milloinkin mennään. Miltäs se kuulostaa?:)

♥ Tiia

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta!! =)

  VastaaPoista
 2. Hei vähän kiva! haluisin itekki oman pt:n koska mulla vähä sama ongelma tos treenaamisessa ;D

  ja kai sä sit hei pidät blogia kun muutat sinne jenkkeihin? :)

  VastaaPoista
 3. Haha, tiedän tunteen :D Ja ehdottomasti blogi jatkuu Seattlessa, ehkä tosin pieniä muutoksia tiedossa ;)

  VastaaPoista