sunnuntai 26. tammikuuta 2014

News and Interior Design Dreaming

Heippa ihanat!

Rentouttavan sunnuntain kunniaksi päätin pitkästä aikaa tehdä lempipuuhaani, eli selailla erilaisia sisustusblogeja-, sivustoja ja Pinterestiä. Nämä kaikki kuvat löytyvät sivustolta stylizimo.com. Mikä ihana uusi löytö, kasapäin toinen toisistaan kauniimpia kuvia ja mielenkiintoisia blogeja. Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan. 












































Mikä minut innosti juuri tänään katselemaan sisustuskuvia johtuu siitä, että kesäkuussa elämässäni tapahtuu melkoisen iso muutos. Olen nimittäin muuttamassa takaisin Seattleen ja olen asiasta ihan mielettömän innoissani!! Tällä kertaa saan siis sisustaa enemmänkin kuin vain yhden huoneen, koko asunnon. Vaikka ihailen näitä todella vaaleita sisustuksia, omassa kodissani tullaan varmasti näkemään enemmän värejä ja kontrasteja. Seuraavien kuukausien aikana täällä blogissa  tullaan siis varmasti näkeään myös paljon sisustusaiheisia juttuja.

♥ Tiia


2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon muutosta, tiiän fiiliksen ja se on kyllä huikee :) Sitä jäin miettimään, jos saan kysyä, että miten sulla hoituu viisumiasiat? Kun eikös normaalisti siellä saa olla vaan 3 kuukautta? :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, oon kyllä tosi innoissani! :) Kolme kuukautta on tosiaan se aika mitä saa olla ilman viisumia. Mulla on tällä hetkellä haussa työharjoitteluviisumi, eli sen kanssa saa olla sitten hieman pidempään :)

    VastaaPoista