perjantai 7. helmikuuta 2014

Eka viikko treenejä takana

 Heippa ihanat!

Viime viikolla lupailin kirjoitella, että miten treenit valmentajan kanssa lähtevät käyntiin. Nyt on eka viikko takana ja fiilikset ovat seuraavanlaiset. Miksi, oi miksi ihmeessä en ole hommanut valmentajaa aikaisemmin? Nämä fiilikset pääasiassa siksi, että omassa tekniikassa on ollut ihan hurjasti korjattavaa ja parannettavaa, ei ihme etten ole saanut haluamiani tuloksia aikaiseksi.

Itse salitreenejä on takana nyt neljä. Kaksi valmentajan kanssa ja kaksi itsenäisesti. Lisänä jonkun verran aerobista ja kehonhuoltoharjoitteita. Fiilis on ollut tosi motivoitunut ja olen vetänyt kaikki treenit tosi hyvällä mielellä. Odotan jo innolla ensi viikon yhteistreenejä, jolloin päästään korjaamaan tekniikoita entisestään ja treeni tosiaan menee perille ja näin saadaan tuloksiakin aikaiseksi.

Ruokaa on saanut syödä niin paljon, että nälkä ei tosiaan ole ja hiilihydraatteja tulee syötyä jonkun verran enemmän kuin ennen. Treenaan ekat neljä viikkoa kaksijakoisella ohjelmalla kolme kertaa viikossa, lisäksi aerobiset + kehonhuolto. Kävin hakemassa uusia protskujauheita ja tuo yllä oleva Scitecin Whey tulee olemaan ainut lisäravinne, jota tulen seuraavan kolmen kuukauden aikana käyttämään, ei siis suuria muutoksia siltä osin. Vielä ei tietty kropassa ole näkyvissä mitään erikoisempia muutoksia, mutta mieli on tosi hyvä ja tästä on huippuhyvä jatkaa eteenpäin!:)

♥ Tiia 


4 kommenttia:

 1. Hei, kuulostaa kivalta!!
  Voitko kertoa ennemmän treeneistäsi? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä tulevalla viikolla treeneistä kokonaan oman postauksen :)

   Poista
 2. Huippua!! Tuo smoothie näyttää niin hyvältä! Ihanaa viikonloppua muru! <3 -eimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Eimi♥ Smoothie oli eri hyvää.. mansikoita, lakkoja, banaania ja mantelimaitoa sopivassa suhteessa ja valmista on. Niin helppoa ja hyvää :) Toivottavasti sullakin oli ihana vkl siellä kaukana♥

   Poista