sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Treeniviikko 3

Kolmas treeniviikko on takana. Kropassa alkaa hiljalleen näkyä pikku muutoksia. Varsinkin käsissä alkaa näkyä jo vähän muotoja ja PT:n mukaan selässäkin, Jeee! Lisäksi jalkojen voima kasvaa tasaisesti viikosta toiseen ja jalkaprässiin saa heitellä enkkoja joka viikko, aika hieno juttu! Olisi pitänyt aikaisemminkin vaan rohkeasti heittää lisää painoja kehiin.

Ruokailut on sujuneet yllättävän helposti, koska mitään gramman tarkkoja määriä mulle ei ole laitettu ja saan syödä tosi reilusti, koska lihasta yritetään kasvattaa. Vähän haasteita on tuottanut loppuviikon kotikaupunki kyläily, mutta onneksi sain luvan syödä vähän herkkujakin tarpeen tullen. Olen kuitenkin pysynyt kaidalla tiellä, jollei ihan pienen pientä masaliisan (eli mokkapalan) palaa lasketa. Pieniä plussakaloreitahan tässä haetaan, mutta mielelläni otan ne puhtaasta ravinnosta ja ihan ilman valkoista sokeria! :)


                                                                       kuva täältä

Vielä yksi viikko treenataan normaalisti, sitten on välissä kevyempi palautusviikko, jonka jälkeen vaihdetaan vähän ohjelmaa. Uudessa ohjelmassa kaksijakoinen treeni muuttuu kolmijakoiseksi, ja salitreenejä lisätään yksi lisää eli neljään viikkokertaan.

                                                                         kuva: täältä

Viikon treenit:

maanantai: PT:n kanssa sali: yläkroppa + vatsa
tiistai: kävely 5km
keskiviikko: sali, jalat + selkä
torstai: lepo
perjantai: sali, yläkroppa + vatsa
lauantai: 7km juoksu
sunnuntai: lepo, venyttely

Miten teidän treenailut ja ruokailut ovat sujuneet? 

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti