maanantai 10. maaliskuuta 2014

Treeniviikko 5

Heissan!

Treeniviikko viisi aka kevyempi viikko takana. Neljän treenikerran sijasta, tehtiin kaksi kevyempää treeniä salilla ja yksi kevyt/lyhyt aerobinen harjoitus. Jo siinä vaiheessa kun aloitettiin tätä projektia valmentaja painotti kuinka tärkeää on myös välillä levätä, että lihakset saavat vähän huilata.

Noudatinko valmentajan antamia ohjeita?
Kyllä noudatin. Tekemistä on ollut niin paljon, että en ole pahemmin ehtinyt salille haikailemaan. Noudatin ohjeita jopa niin hyvin, että  lauantaina kun piti mennä koulun jälkeen salille, pukuhuoneessa huomasin, että treenihousut oli jääneet kotiin. Voi sitä vitutuksen määrää! Niinpä pakkasin tavarani ja lähdin kotiin mököttämään, hah. Kevyen aerobisen hoidin seuraavana päivänä siivoamalla pari tuntia ja leikkimällä töissä hippaa, voi olla että kevyestä tuli inan sallittua raskaampi. Noo.. sattuuhan sitä..

No miltä kevyemmän viikon jälkeen tuntuu?
Väsyneeltä ja laiskalta! Onneksi huomenna treenit jatkuu valmentajan kanssa ja ohjelmakin muuttuu kaksijakoisesta kolmijakoiseen, iiks. Jännä nähdä mitä huomenna tehdään selkä/rinta treeneissä. Huomenna otetaan myös jotain välimittauksia ja mua jännittää, koska edellisen huiliviikon jälkeen olo on niin veltto ja voimaton. Onkohan mitään kehitystä oikeesti tapahtunut? No infoan siitä teille lisää myöhemmin.kuva täältä

Ihanaa viikkoa, nauttikaa joka päivästä :)

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti