torstai 5. syyskuuta 2013

I've never met a chocolate I didn't like

Olin eilen tutustumassa Vaasan Ekoshopin raakasuklaa valikoimiin. Usein suklaalevyt ovat valtavan kokoisia ja sehän ei sovi minulle, koska suklaan syömiseni on hallitsematonta ja yhdellä kertaa menee helposti hupsista keikkaa koko levy kerrallaan. Muita saman taidon omaavia? Siksi olinkin iloinen, kun löysin hyllystä 38 gramman minisuklaalevyn. Makuvaihtoehtona oli sitruuna vihreätee, yhdistelmä, jolle en ihan heti lämmennyt. Hetken pakkauksia tutkiessani tuli liikkeen ystävällinen miesmyyjä kysymään voisiko hän auttaa. Kerroin etsiväni pientä suklaapatukkaa/levyä ja ilokseni hän kertoi, että sitruuna vihreäteen lisäksi Ombarilta löytyi muitakin makuvaihtoehtoja. Ne olivat juuri saapuneet liikkeeseen, joten levyt olivat vielä paketeissa. 


Monista makuvaihtoehdoista päädyin testaamaan Acai-marja-mustikkaa, sekä perinteistä tummaa suklaata.Suklaat ovat luomusuklaata 


Tummassasuklaassa kaloreita on 179,1 ja acai-marja - mustikassa 186, sopivan kokoisia energialtaan siis. Päädyin avaamaan tänään jälkimmäisen maun ja arvatkaa miten kävi..
Nam,Nam! Kaikki meni!

Hintaa näillä ihanuuksilla oli 3,20 € per kipale. Tummasuklaa odottaa vielä maistamistaan jääkaapissa. Katsotaan, kuinka kauan maltan sen syömistä odottaa.. ehkä päivän.. tai kaks!

♥ TiiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti