sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Tutor-Tiia

Paluu arkeen on sujunut kiireisissä, mutta hauskoissa merkeissä. Aloitin maanantaina pestini tutorina ja hommaa on riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Kaksi ekaa viikkoa mennään vauhdikkaasti ja ensi viikolla alkavat jo omatkin luennot, tosi kevyt syksyn aloitus siis meneillään, hah. 

Eilen mun tutor-ryhmäni järkkäsi fukseille ekan viikonlopun bileet, joissa oli teemana Amerikka. Muutamia aivan mahtavia asuja olivat uudet opiskelijat keksineet. Harmi kun piti itse sonnustautua tutor-paitaan ja haalareihin. No, yritin olla kuitenkin vähän edes mukana ja heitin päähäni tuon L.A Lakersin lippiksen. 


Tutorina oleminen on ollut tosi kivaa ja olen päässyt osaksi mielenkiintoisia ja haastaviakin projekteja. On illanistujaisia, bileiden järkkäämistä, lukkarin käytön opettamista ja paljon paljon oleellisen infon kertomista niin, että siitä jäisi jotain mieleenkin. Hyvin muistaa kuinka pihalla oli vuosi sitten, kun uutta informaatiota tuli joka paikasta. Toivottavasti mun ryhmäni on ollut tyytyväinen tutoriinsa!


Eilisten juhlien järkkäilyä. Uudet oppilaat jaettiin sekaryhmiin numeroiden mukaan, jokaisesta numerosta löytyi yksi Amerikan osavaltio.


Tämän näköisellä meiningillä mentiin. Porukkaa oli vielä kaksi kertaa enemmän mitä kuvassa näkyy.
Aivan mahtavaa porukkaa ovat meidän uudet fuksit. Kaikki ovat olleet tosi reippaasti mukana ensimmäisen viikon tapahtumissa ja ovat heittäytyneet niin hyvin mukaan kaikkiin ohjelmiin. Huippua!

Ensimmäinen syyskuuta on muuten myös virallisesti ensimmäinen syyspäivä. Ulkona nimittäin sataa kaatamalla vettä. Hyvä syy siis hengailla tietokoneen äärellä, lukea blogeja ja suunnitella tulevan kodin sisustamista!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!
♥ Tiia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti