tiistai 24. syyskuuta 2013

WritingMä sain tänään niin mahtavan idean, että oksat pois! Kaikki lähti siitä, kun sain yliopistolla käteeni uuden kalenterin. Tässä kalenterissa oli jos minkäkin näköisiä mainoslehtisiä, tarjouksia ja muuta mukavaa. Päädyin selailelaan sivuja ja huomasin kesäyliopistomme mainoksen, jossa esiteltiin hieman tavallisesta poikkeavampia opintokokonaisuuksia. Näistä opintokokonaisuuksista yksi valtasi mun mieleni ja niinpä ihan välittömän fiiliksen ja intuition pohjalta vaihdoin tänään sivuaineeni englannista luovaan kirjoittamiseen!

Miksi näin?
Siksi, että olen aina rakastanut kirjoittamista. En sitä asiapitoista, tieteellistä analysointia, vaan vapaata, lennokasta, välitöntä ja mielikuvituksellista versiota siitä. Pienenä kun muut kirjoittivat unelma-ammatikseen lääkäreitä ja opettajia, minä halusin olla kirjailja. Aloitinpa 10-vuotiaana kirjoittamaan kirjaakin, se jäi ikävä kyllä kesken, eikä ole enää tallellakaan, hah. Unohdin tämän haaveen joksikin aikaa, mutta viime vuosina se on palannut entistä voimakkaammin takaisin mieleeni. Siihen on oltava jokin syy.

                                   

                                                                            kuva täältä

Jos nyt saisin päättää mitä haluan tehdä työkseni, on se ehdottomasti kirjoittaminen. En tiedä vielä missä muodossa, mutta todella toivon sen olevan osa tulevaisuuttani. Olen super innoissani tulevista kursseista, eikä yhtään harmita istua perjantai-iltoja ja lauantaipäiviä opistolla, päinvastoin. 

Write.


Kirjoittaminen on jotain, jolla voi ilmaista itseään. Itselleni se on se puhumista luontevampi tapa. Jos minua harmittaa jokin, on helpompaa kirjoittaa se ylös, kuin sanoa toiselle. Rakastan myös lukemista. On ihanaa uppoutua jonkun toisen maailmaan, aikakauteen, hetkeen. Toivoisin, että joskus omat tekstini voisivat välittää samanlaisia tunnetiloja jollekin toiselle. 

Olenkohan nyt hypettänyt tätä asiaa tarpeeksi? En ole pitkään aikaan ollut näin innoissani mistään, hah!Kisses, Kyssar, Pusuja kaikille!

♥ Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti